Despre Noi 2019-09-12T07:56:07+00:00

Aveți un proiect de construcție? Tomibena te ajuta!


TOMIBENA are grija de cumparaturile tale

TOMIBENA are grija de cumparaturile tale, usurandu-ti astfel munca. Pe langa gama larga de produse pe care v-o pune la dispozitie si serviciile de inalta calitate, TOMIBENA va asigura acum si livrare gratuita pentru toate produsele cumparate.

Pentru comenzi, va invitam sa ne contactati printr-un email folosind formularul din pagina de contact. In raport cu specificatiile dumneavoastra privind meterialele si serviciile de care aveti nevoie, va vom trimite o lista cu ofertele si preturile curente. Comanda se poate plasa si telefonic, folosind unul din numerele de telefon afisate pe site. Va vom raspunde cu seriozitate si promptitudine!

Telefon/Fax: 0230 412 255
Orange: 0740 987 632
0744 519 845
0752 272 222

De ce sa alegi Tomibena?

Pentru compania TOMIBENA succesul pe piata este reprezentat de satisfactia clientului.  Din acest motiv consideram ca este esentiala cunoasterea si intelegerea nevoilor clientului,  pentru ca apoi sa le putem satisface si chiar depasi. Pentru a atinge acest tel, echipa TOMIBENA  trateaza cu aceeasi importanta fiecare proiect pe care il are, satisfactia finala reprezentand  rezultatul unei munci asidue, care pune pe primul loc calitatea.

Vezi gama de produse Tomibena

Sub sloganul „Construim impreuna”,  compania TOMIBENA va ofera articole din gama instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare, materiale deconstructii, scule electrice si unelte pentru constructii, intr-o gama cat mai variata si la un pret rezonabil, pentru ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumit.Compania TOMIBENA si-a inceput activitatea in anul 2003 si a devenit in scurt timp un nume extrem de cunoscut in domeniul constructiilor, datorita serviciilor si produselor de inalta calitate.

Confortul casei dumneavoastre in mainile noastre

Scopul TOMIBENA este sa faca parte din viata dumneavoastra de zi cu zi, avand grija sa va ofere toate produsele de care aveti nevoie atat in interiorul locuintei, cat si in exteriorul acesteia, la o calitate superioara, moderne, inovatoare si usor de folosit, care sa va transforme casa intr-un camin cu un decor placut si primitor. Reprezentata de o echipa dinamica, bine pregatita si entuziasta, cu experienta in domeniul constructiilor, TOMIBENA va sta la dispozitie cu produse si servicii de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi, datorita contractelor directe incheiate cu producatorii.